Der er flere fordele ved Apples nye headset

Apples nye headset hedder AirPods.Ved lanceringen af den nye iPhone 7 løftede Apple sløret for måneders spekulation: Det headset, der følger med den nye iPhone 7, er trådløst. Det betyder, at der ikke længere er hvide ledninger forbundet med Apples headsets, sådan som vi har kendt det i mange år. De ellers teknologiske smarte AirPods har allerede skabt stor splid og debat verden over, fordi det er en kæmpe forskel fra det, man er vant til. Derfor vil der uden tvivl også gå et stykke tid, før forbrugerne har vænnet sig til de små ”dimser” og finder ud af, hvordan de udnyttes bedst.

Trådløst headset: Det manglende jackstik giver plads til andet

At Apple har besluttet at skille sig af med jackstikket, som er det stik, hvor du satte dine høretelefoner til i din iPhone, har man fået plads til en større motor i telefonen. Dette betyder selvfølgelig, at den nye iPhone 7 er hurtigere end dens forgængere, hvilket man også må forvente hver eneste gang, amerikanerne lancerer en ny udgave.

Så selvom man måske har svært ved at se fordelene ved det nye headset, der følger med den nye iPhone, så skal man altså forsøge at kigge efter i de huller, headsettet har efterladt. Den nye telefon indeholder tre gigabyte RAM, hvilket er det største nogensinde. Der er altså ingen tvivl om, at Apple med deres iPhone 7 forsøger at sætte deres konkurrenter til vægs, og har i denne proces set sig nødsaget til at fjerne jackstikket, for at kunne udnytte pladsen til nye teknologier og muligheder.

Det er ikke kun Apples headset, der har set ændringer med den seneste udgivelse. Ud over Apples AirPods, der er en af de største revolutioner, amerikanerne har foretaget i længere tid, er den nye iPhone 7 samtidig vandafvisende og med et kamera-system, der har fået en ordentlig overhaling.

Hvis du vil se nyhederne fra Apples Keynote med lancering af iPhone 7, så kan du gøre det her eller på Apples officielle hjemmeside.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fourthousand.dk/welfaretechregion.dk/wp-content/themes/ribbon/single.php on line 33