Flere innovative kontorartikler på vej

Du har sikkert en kuglepen derhjemme, der kan skrive, sidde i skjorten og som måske endda kan bære dit firmas navn på. Selvom det alt sammen er meget flot, er det nu ikke længere nok, hvis man skal følge den teknologiske udvikling. Innovationen er sat igang og vores kontorartikler får nu mere end én funktion.

Mange kontorartikler bliver trådløse

Højteknologiske kontorartikler

I takt at vi bringer flere og flere elektroniske enheder ind i vores liv, har det presset producenterne til at tænke i nye baner, når det gælder fremtidens kontorartikler. En af de største skridt vi nu ser er, at flere af disse produkter nu bliver trådløse og får flere funktioner som skal berige vores liv og hverdag. Af eksempler kan nævnes kuglepenne, der gør vores noter digitale, har indbygget Oled-display eller mikrofon. Kuglepennen har pludselig fået mere end én funktion og snakker nu sammen med vores øvrige enheder.

Og dette er kun starten, hvis vi kigger på de digitale trends. Kuglepenne, kalendere, opslagstavler, whiteboards og arkivering. Produkter der lige nu nytænkes, hvis vi skal tro de rygter der lige nu florerer på nettet, fra mange forskellige producenter. En ting er dog sikkert, vi kan ikke fuldstændig undvære kontorartikler. Printerpapir eller blot alm. A4 papir, vil f.eks. altid være en kontorartikel, der har begrænset teknologisk potentiale.

Kontorartikler og skriveborde med Location Awareness

Vi ser også en spændende udvikling indenfor skriveborde, der nu bliver proppet med teknologi som gør det muligt, at oplade vores elektroniske enheder når de ligger på bordet. Kontorborde der automatisk slukker for lampen når vi går fra arbejdspladsen og tænder når vi møder om morgenen. Teknologien er bl.a. opstået på basis af Location Awareness, hvor alt fra kontormøbler til kontorartikler, kan kommunikere med hinanden, altsammen for at gøre vores liv en smule nemmere er “forbundet”. Vi er kontakt online!

Og det er ikke kun på arbejdspladsen og i større organisationer, at vi ser denne udvikling. Også hjemme i vores privatbolig, vil vi i fremtiden se langt flere produkter der “taler sammen”. Alt fra kontorartikler til lys- og strømnettet, vil blive centralt forbundet. Der er derfor gode grunde til at holde øjnene åbne, også selvom mange af disse kontorartikler stadig er i prototyper.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fourthousand.dk/welfaretechregion.dk/wp-content/themes/ribbon/single.php on line 33