iPhone 7 – Nyt teknologisk vidunder fra Apple

Lancering af iPhone 7 samt Apple høretelefoner med lightning.En masse mennesker har i meget lang tid set frem til nyt fra Apple omkring deres iPhone. Og nu har de så fået spændingen udløst: Apple har præsenteret deres nye iPhone 7, der er sat til at ramme markedet fredag d. 16 september 2016. Som sagt er der mange Apple-fans, der har set frem til denne dag længe. Der er nemlig altid stor spænding forud for Apples præsentationer af deres nye iPhone, fordi det fortæller meget om, hvor langt vi er i udviklingen af nye telefoner og features.

Apple nyder godt af at have nogle af de mest trofaste fans i verdenen. Der er nogle mennesker, der uanset hvad, Apple præsenterer, bare skal have fingrene i den nyeste iPhone. Der er ingen tvivl om, at det er noget, Apple er klar over, om end det er svært at vurdere, hvor stor en betydning det har. De seneste års udgivelser af en iPhone S fortæller dog, at Apple ved, at de ikke skal lave mange ændringer, for at forbrugerne står klar med pengene. Lad os tage et kig på, hvad den nye iPhone 7 egentlig kan. Her kommer først en opsamling fra Apples Keynote.

Her er de største features, som den nye iPhone 7 + høretelefoner indeholder

Det er nogle spændende, teknologiske forbedringer, Apple har præsenteret med deres nye iPhone. Vi vil her nævne nogle af de vigtigste. Du kan på Apples egen hjemmeside finde alle specifikationer:

  • Den nye iPhone 7 er vandafvisende, hvilket er et kæmpe skridt i retningen mod at lave en mere robust telefon.
  • Designet er det samme, som de seneste udgivelser.
  • Den nye iPhone kommer med de såkaldte AirPods, hvilket er Apples nye trådløse høretelefoner. Et kæmpe skridt i retningen mod at fjerne alle ledninger. Det betyder samtidig, at der ikke længere er noget jack-stik i telefonen, hvilket kan vise sig at være et irritationsmoment for flere, der bruger det i for eksempel deres bil.
  • Der er kommet et nyt kamera til 7’eren og 7S har fået et duel-cam, der betyder bedre billeder, selv når man zoomer. m.m.
  • Høretelefoner med lightning-stik samt en lightning adapter medfølger.

Der er selvfølgelig også mange forbedringer til ydelsen på den nye telefon, som både er hurtigere og kommer med mere hukommelse. Home-knappen er også blevet fornyet med den såkaldte Taptic Engine, der betyder, at iPhone kan give ”real-time feedback” i form af vibrationer på en helt ny måde. På Apples hjemmeside kan du både læse om den nye iPhone 7 og de nye AirPods høretelefoner. Apples seneste lightning-høretelefoner er dog ikke standardudstyr og skal købes som særskilt iPhone tilbehør til en pris af omegnen af 1.400 danske kroner. Der følger almindelige Apple høretelefoner med, dog med det nye lightning-stik, samt en adaptor der kan konvertere det traditionelle jackstick til lightning, hvis man f.eks. vil bruge andre høretelefoner med sin iPhone.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fourthousand.dk/welfaretechregion.dk/wp-content/themes/ribbon/single.php on line 33