Ny udvikling resulterer i multifunktionelt iPhone etui

iPhone etui og holder med flere funktioner.Der er ingen tvivl om, at den originale tanke bag et iPhone etui var, at det skulle beskytte mobiltelefonen. Dengang etuierne for alvor kom på markedet, var det gået op for forbrugerne, at de tynde Apple-telefoner nemt kunne gå i stykker, hvis de blev tabt på jorden. Ligeledes var de også nemme at ridse, hvis man havde mobilen i en lomme sammen med eksempelvis nøglerne. Siden er der dog opstået mange nye behov for dem, der ejer en iPhone. Det betyder, at de i dag bliver brugt til meget andet end blot at beskytte telefonen. Et par eksempler på, hvordan teknologiens udvikling har skabt nye funktioner til iPhoneholderne, kan være:

  • Et iPhone etui, der kan holde mobilen opladet, når der ikke er stikkontakter tæt på
  • En holder, der har et indbygget natlys i sig
  • En pakke der gør, at det bliver nemmere at tage fede selfies

Sådan ser et moderne iPhone etui ud

Skal man beskrive, hvordan disse højteknologiske iPhone-holdere ser ud, kan man starte med de tre, der er beskrevet ovenfor. Holderen, der kan lade mobilen op, benytter sig af solcellepaneler. Her er der altså små solcelleplader på den ene side af mobilen. Disse suger strøm til mobilen, hvis du har den i sollys. Behovet for at kunne oplade sin mobil hvor som helst er hos næsten enhver forbruger i dag. Derfor er dette et godt eksempel på en moderne iPhone-holder.

Der findes også etuier, der har et lille natlys bygget ind i sig. Når du har sluttet mobilen til opladeren, kan du have et lille lys tændt om natten. Efter frembruddet af de såkaldte selfiesticks, er der også blevet lavet flere holdere, der er nemt kompatible med selfiestickene. Et moderne iPhone etui kan dog også have mange andre funktioner end dem, der er nævnt ovenfor.

Find andre eksempler på et Apple iPhone etui her


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fourthousand.dk/welfaretechregion.dk/wp-content/themes/ribbon/single.php on line 33