Udvikling af tyndere iPhone sætte krav til stærkere cover

Mange af de danskere, der har et iPhone cover, som kan beskytte deres mobil ved måske ikke så meget om, hvordan de første etuier så ud. Men der er sket en helt del siden dengang. I sin tid var etuierne nemlig kun et smalt stykke plastik, der havde til opgave at beskytte den dengang tunge iPhone imod slag og skræmmer. Naturligvis fandt man hurtigt ud af, at der skulle stærkere ting til, hvis man skulle beskytte de fine mobiltelefoner. Ydermere begyndte Apples mobiler også at veje mindre og mindre, ligesom de blev tyndere og tyndere. Det gjorde naturligvis, at de var lettere at smadre. Det har også højnet kravene til etuierne.

Et iPhone cover skal ikke kun holde mobilen i sikkerhed

Stærkere iphone covers - bumperDet er dog ikke kun beskyttelse, der er i højsæde, når producenterne skal finde på nye etuier. Siden de første plastikcovers kom i butikkerne, er der nemlig også blevet sat stort fokus på funktionaliteten. Det betyder, at de etuier, der findes nu til dags, kan have mange funktioner. Et par eksempler kan være:

  • Et iPhone cover kan fungere som en bilholder
  • Etuiet kan også holde mobilen opladet
  • Der kan også være en stor stilistisk funktion i det

Selv tilbage i de gamle dage, hvor vi havde store klodser som telefoner, brugte man holdere til bilen, således at man kunne have mobilen stående i bilen. I dag er disse holdere dog langt mere udviklede. For eksempel kan man få et etui, der sidder fast på ventilatoren, således at det er nemmere at bruge mobilen som GPS.

Man kan også få holdere, der har solceller i sig. På den måde kan man oplade sin mobil igennem holderen. Et iPhone cover kan dog også have en stor stilistisk funktion, og det har mange danske modehuse fået øjnene op for.

Klik her for at finde et iPhone cover af denne type


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fourthousand.dk/welfaretechregion.dk/wp-content/themes/ribbon/single.php on line 33